Aankleding van evenementen, feesten, jubilea etc.

Steeds meer proberen we een sfeer en een prettig werkklimaat te scheppen door een goed gekozen aankleding/decoratie. In elke branche is dit belangrijk. Of het nu om een kantoor, bedrijf, catering, party, evenement of beurs gaat, het is allemaal mogelijk om voor een juiste aankleding/decoratie te zorgen.
Wij zijn een bedrijf dat zich hierin gespecialiseerd heeft. Het aankleden wordt gedaan met levende materialen zoals bloemdecoraties en planten. Maar ook door het gebruik van stoffen en goed gekozen ondergronden van de bloemdecoraties proberen we een extra accent aan het geheel te geven. Het bloemwerk is onze specialiteit waarin we ons onderscheiden door het materiaal gebruik en vormgeving. Ook verhuren we sfeervolle planten met mooie bakken waarvan laurier, palmen, hedera en varens bekende voorbeelden zijn.

De aankleding met bloemdecoraties en eventueel planten moeten zorgen voor een prettige en sfeervolle ambiance en daar staan wij borg voor.

Mocht u nog nadere informatie willen dan kunt u ons altijd even bellen, faxen of e-mailen. Graag maken wij dan een vrijblijvende afspraak om ons persoonlijk advies te geven met een passende offerte. 

 
erkend-bloemsierkunstenaar
Copyrights © 2018. ART-NIVO bloem & styling Haarsteeg. Alle rechten voorbehouden.